Les nostres companyes de Caliu Editorial acaben de publicar la segona edició de La lluerna morada, un conte escrit per Ricard Gozàlvez (Tàpera) i i il·lustrat per Carles Ubeefe que té com a transfons la inclusió social, el respecte a la diversitat i la diferència, i l’estima per les persones.

En La Imprenta CG ens sentim molt contents també de poder contribuir a fer contes amb contingut que fomenta valors tan respectuosos.

caliu editorial la imprenta cg

caliu editorial la imprenta cg

 

Una història de lluernes, diferència i respecte

La lluerna morada centra la seua història en la figura d’una lluerna que, quan cau la nit, s’ilumina d’un color diferent a la resta de lluernes, la qual cosa provoca el rebuig de la comunitat de les lluernes d’eixe bosc, ben pagades de tindre totes un flamant color groc. Per a elles, la lluerna morada era lenta, rara i els feia perdre el temps, per això havien deixat de passar-li la pilota mentres jugaven i no li feien cas en les converses.

caliu editorial la imprenta cg

caliu editorial la imprenta cg

La lluna presenciava totes les nits aquella penosa situació fins que un bon dia va decidir fer-los reflexionar sobre aquell comportament, i donar-los a entendre quant limitat és tindre un sol punt de vista sobre les coses i les convida a provar de canviar de plantejaments i ampliar la gamma de jocs que solien jugar habitualment.

caliu editorial la imprenta cg

«Cada nit, la lluna observava la soledat i tristesa de la lluerna morada.»

A més a més, explica la lluna, encara que les lluernes grogues puguen semblar totes iguals, no ho són. Si parem atenció, cadascuna d’elles presenta característiques singularitzades i diferents que les fan especials i úniques, i justament aixó constitueix la gràcia de la vida.

Un llibre de valors realitzat amb Verkami

La lluerna morada és un llibre senzill que se llig molt a gust en companyia dels menuts i ajuda a comprendre millor la importància d’educar a les persones de forma oberta i comprensiva. Descobrir, comprendre i acceptar les singularitats dels demés ens ajuda a conviure millor i a tindre un coneixement més ric i complet de nosaltres mateix.

El llibre ha sigut imprés i enquadernat als talleres de La Imprenta CG. Per a la seua materialització, ha comptat amb una campanya de micromecenatge Verkami.

caliu editorial la imprenta

El llibre ha sigut realitzat gràcies a una campanya de micromecenatge amb Verkami

caliu editorial la imprenta cg

Un llibre de 21 x 21 cm enquadernat en tapa dura. Imprés als tallers de La Imprenta CG