La nostra empresa és la primera impremta online de València i una de les més destacades d’Espanya. En les nostres instal·lacions de Paterna (València) comptem amb la millor tecnologia d’impressió offset i digital, i més de 25 anys d’experiència en el món de les arts gràfiques. En aquestos anys ens hem anat adaptant constantment als canvis i l’evolució per a oferir sempre els millors serveis en impressió de catàlegs, revistes, fullets, targetes, flyers, etc.

Si necessites una impremta que estiga a prop i siga pròxima, que puga atendre’t de manera personalitzada, que cuide als seus clients i s’esforce en oferir un servei econòmic i de qualitat, no busques més: som la impremta que estàs buscant.

Imprimir a València amb tota confiança

Quan volem imprimir un llibre, un catàleg o un fullet són moltes les preguntes que ens surten a l’hora de triar una impremta online. D’entre elles les més comunes són:

  • On trobar una impremta a prop?

    Si vius en la zona de València pots comptar amb nosaltres. Estem a Paterna (a tot just 6 km de València, molt prop de l’aeroport). Oferim un servei online molt àgil i competitiu, obert 24h – 7/7. Enviem els encàrrecs a domicili de manera gratuïta. Si el teu treball té una complexitat especial pots visitar-nos per a que te pugam orientar i aclarir els teus dubtes.

  • Quina és la impremta més barata de València? En La Imprenta CG oferim uns preus realment econòmics i és molt fàcil de comprovar: entra en la nostra impremta online, calcula el teu pressupost i compara amb altres preus que hages vist. Estem segurs que et sorprendràs. Si et fixes bé, algunes empreses mostren les seues ofertes online com a “impremta low cost Valencia” i semblen barates, però, durant el procés de compra, comencen a afegir costos inesperats i “estranys” que al final encareixen el producte. Els nostres preus són sempre clars, transparents i definitius, sense costos ocults. A més sempre inclouen els impostos i el transport a domicili.
  • És millor imprimir en offset o en digital? Nosaltres tenim les millors màquines d’impressió offset i d’impressió digital. Amb qualsevol dels dos sistemes s’aconsegueixen resultats excel·lents, per la qual cosa quan ens faces una comanda, per a que no et tingues que preocupar, nosaltres ens encarregarem de triar el sistema més apropiat al teu projecte.
  • Puc tindre una mostra prèvia? Sí. Sense cap problema. En productes com llibres i catàlegs existeix l’opció de sol·licitar una mostra prèvia que nosaltres imprimirem en els mateixos materials que hages sol·licitat de manera que pugues comprovar el resultat final abans d’imprimir totes les còpies. A més, pots visitar-nos en les nostres instal·lacions o, si ho necessites, podem enviar-te a un dels nostres agents comercials.

Oferim un tracte personalitzat: els nostres companys d’atenció al client et podran assessorar en l’elecció dels papers, en el tipus d’enquadernació i en tots els detalls de producció perquè el llibre, el catàleg o el fullet que vages a imprimir amb nosaltres lluïsquen amb els millors acabats, perfectament ajustats a les teues necessitats comunicatives. Tan sols has de contar-nos el que necessites i nosaltres ens encarregarem de proporcionar-te un treball d’impressió de màxima qualitat a un preu excel·lent. Ah, i també, molt important, respectarem els terminis de lliurament!

Una empresa a València, amb persones reals darrere

Som una impremta valenciana real, que compta amb un equip de més de 30 professionals d’àmplia experiència. Treballem amb màquines d’imprimir d’última generació i tenim departament d’enquadernació propi. No som un portal web que subcontracta productes i serveis. El que oferim és el que sabem fer. Els nostres processos de producció estan molt optimitzats i per això podem oferir preus molt competitius amb la millor qualitat del mercat.

Si ho desitges, pots visitar la nostra impremta a València (Paterna). Estarem encantats de rebre’t i mostrar-te les nostres instal·lacions. Ens trobem a 15 minuts amb cotxe o amb metro de València capital. En els nostres tallers podrem ensenyar-te treballs semblants al teu perquè pugues comprovar la qualitat del producte acabat.

La millor impremta de llibres de València

Imprimir llibres és la nostra gran especialitat: catàlegs d’exposicions i de producte, llibres d’art, de fotografia, còmics, novel·les, poesia, relats, literatura en general, és una part molt important del nostre quefer diari que podríem dividir en dues àrees:

  • Impressió digital de llibres a València: indicada per a xicotetes edicions (des de 4 fins a 300 o 500 exemplars). Tenim les millors màquines d’impressió HP Indigo i Konica. Som ràpids, econòmics, amb servei d’enquadernació propi i oferim la millor qualitat, amb acabats totalment professionals.
  • Impressió offset de llibres a València: indicada per a tirades llargues que poden anar des dels 500 fins a 10.000 exemplars. En La Imprenta CG disposem de dues màquines d’impressió offset KBA Rapida que ens posicionen com un referent en el sector.

La nostra empresa porta més de 20 anys oferint serveis d’impressió a pimes, autònoms i particulars. Centenars d’empreses valencianes i de tota Espanya confien diàriament en els nostres serveis. I el més important, tot el que prova amb nosaltres, renova la confiança. La nostra trajectòria i qualitat estan avalades per nombrosos premis i reconeixements que pots consultar ací.

Calcula el que costa imprimir llibres en la nostra impremta online. Comprovaràs que comptem amb la més àmplia varietat de papers, grandàries i acabats:

Imprimir catàlegs i revistes a València amb qualitat i rapidesa

Per a imprimir el teu catàleg, revista o fullet necessites una impremta de qualitat, també és important que siga una impremta barata, i sobretot ha de ser una impremta de confiança. Si tens una fira o una presentació dels teus serveis i productes, el fet que no arriben els catàlegs a temps, o que arriben mal impresos o mal enquadernats pot suposar un trastorn molt greu. Per això et demanem que confies en els professionals de La Imprenta CG per a imprimir catàlegs a València: sense intermediaris que encarisquen el producte i amb la millor relació qualitat/preu.

A més d’imprimir catàlegs en offset per a tirades llargues també tenim el millor departament d’impressió digital a València per a tirades curtes. Si necessites 50, 100, 200 catàlegs urgents per a una fira o esdeveniment, som el servei d’impressió que necessites.

Si el teu catàleg canvia sovint perquè modifiques, incorpores o lleves productes també trobaràs en la impressió digital a la teua millor aliada, ja que et permetrà fer xicotetes tirades totalment personalitzades que podràs tornar a imprimir quantes vegades necessites incloent les modificacions, i estalviar-te costos d’emmagatzematge. El nostre avançat pressupostador web et mostrarà sempre el millor preu d’impressió del teu producte, perquè no hages de preocupar-te de la tecnologia que emprarem (impressió offset o digital). Nosaltres sempre et garantim el millor preu, la millor qualitat i el millor servei.

imprenta de llibrets de fallas en valencia

Imprimir llibrets de falla a València i Llibres de Festes

Un altre dels productes que més imprimim són els llibrets de falla. Cada 19 de març cremen les Falles a València i amb elles tot un any de treball de les comissions falleres. Els llibrets fallers són el testimoni que quedarà de tot l’esforç i dedicació, dels integrants de la comissió, dels seus actes i festejos… Molta gent no li dóna la importància que mereixen però les impremtes de València tenim molt clar que són documents importants que cal tractar amb molta cura i afecte.

En nombroses ocasions hem tingut el plaer d’imprimir el Llibre Oficial de la Junta Central Fallera i tots els anys pel nostre tallers passen infinitat de llibrets i material promocional com fulls de mà, cartells, talonaris… de moltes falles de València i voltants. Amb el mateix afecte imprimim els llibres de festes de moltes poblacions d’Espanya.

Nosaltres ens sentim molt orgullosos de poder contribuir a mantindre les tradicions i cada llibre de festes que arriba als nostres tallers és tractat amb tota la dedicació i l’afecte que mereix. Per això, no dubtes a acudir a una impremta de València com la nostra per a imprimir el teu llibret de falla o llibre de festes. Voràs què satisfet quedes del resultat.

.

Altres productes d’impressió de la Imprenta CG

Com pots apreciar, som una impremta econòmica a València que cuida molt la qualitat.

A més de tot el que hem comentat anteriorment, si busques impremtes ràpides a València per a la impressió de cartells, targetes de visita, fullets, fulls de mà barats valència, imprimir a color adhesius, papereria corporativa, llibretes, etc, pots entrar en la nostra impremta online i calcular els preus.

Amb més de 20 anys d’experiència en impressió offset, en els últims anys ens hem convertit en l’empresa líder en impressió digital (impremta digital València). La nostra experiència unida a la utilització de premses HP Indigo i Konica donen com a resultat una qualitat molt elevada, ens permet imprimir a color barat a València i ser més competitius que qualsevol altra empresa del nostre entorn.

Confia en nosaltres per a tot el que necessites imprimir a València. En La Imprenta CG som hereus d’una llarga tradició.

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, pots telefonar-nos i visitar-nos quan vulgues. Estarem encantats d’atendre’t en la nostra impremta de Paterna i oferir-te els nostres serveis. I si no pots desplaçar-te dins de la Comunitat Valenciana tenim agents comercials que podran acudir on estigues per a resoldre els teus dubtes.

¿Tienes una idea? En La Imprenta CG la imprimimos.

La tradició de la impremta a València segueix viva i molt activa

Si busques “impremta València” o “imprimir barat València” en Google obtindràs milions de resultats, ja que la tradició de les arts gràfiques és molt llarga en la capital del Túria i existeixen multitud d’ofertes de serveis d’impressió. Però, com separar el gra de la palla? Com saber quina és la impremta a València que més s’ajusta a les teues necessitats i pressupost?

El sector valencià de les arts gràfiques és hereu d’una indústria centenària, capdavantera en la seua època i en l’actualitat. Un llegat que en La Imprenta CG volem preservar i reviure en el nostre dia a dia, adaptant-nos constantment als nous models de negoci i les noves tècniques d’impressió. Perquè la impremta del segle XV va ser un invent d’última tecnologia en la seua època, en La Imprenta CG recollim el testimoni del passat i invertim en equips i personal qualificat perquè els treballs d’impressió que ens encarreguen els nostres clients en ple segle XXI brillen per la seua qualitat i uns preus sempre ajustats.

Impremta València: història de dos paraules inseparables

La història de la impremta a València es remunta a la segona meitat del segle XV, quan es va instal·lar a la ciutat la primera impremta d’Espanya. Propietat de Jacobus Vitzlan i amb el mestre impressor Lambert Palmart al capdavant. Dels seus tallers va eixir l’any 1474 un dels primers incunables espanyols, Les trobes en lahors de la Verge Maria, un llibre que es conserva a la Universitat de València com una de les joies incunables del nostre tresor bibliogràfic.

L’impulsor de la impressió d’aquesta obra va ser Lluís Despuig (virrei de l’època), qui per a honrar a la mare de Déu va convocar, l’11 de febrer de 1474, un certamen poètic on el tema obligat per a participar era escriure una lloança a la verge.

Però, per què hi ha tantes impremtes a València?

El nombre d’impremtes a València no va deixar de créixer des d’aquell moment d’esplendor econòmica i cultural que va viure la València del segle XV. L’estabilitat sota el mandat d’Alfons El Magnànim i la prosperitat econòmica que es va viure en el regne van contribuir al fet que diversos impressors alemanys es mudaren a València, una ciutat que ja arrossegava una llarga tradició en l’elaboració de paper que van introduir els àrabs. Aquell moment va marcar l’inici d’una tradició gràfica que prompte va començar a destacar en la impressió de llibres. Entre els primers exemples de llibres impresos en una impremta de València figura també el primer incunable datat a Espanya, el Comprehensorium, amb colofó del 25 de febrer de 1475.

Les paraules impremta i València van començar a ser usades en aquells dies com a binomi associat a la modernitat i als avanços tecnològics, socials, econòmics i culturals de tota una època. Un moment històric que va convertir segle XV en el gran Segle d’Or Valencià, amb gran quantitat d’autors i creadors que van iniciar una tradició cultural que arriba fins als nostres dies. Doncs hui en dia podem dir que la impremta offset valència procedeix d’aquella tradició.

En la Imprenta CG t’oferim un servei amb la màxima qualitat al millor preu!